Waar ontmoet je iemand waar je smoorverliefd op wordt als je niet meer regelmatig in het uitgaansleven te vinden bent?

Onlangs publiceerde een landelijk dagblad nog een artikel waarin werd beweerd dat je de beste kans maakt om in de supermarkt je toekomstige liefdespartner te treffen.
Maar om nou bij de kaasafdeling op de versiertoer te gaan….

Ook op de werkvloer ontstaan nog wel eens relaties, maar die kunnen vaak heimelijk zijn doordat één of misschien beide collega’s al een partner hebben.
Daarnaast is het maar de vraag hoe verstandig het is om een relatie te beginnen met een collega. In sommige sectoren is het gescheiden houden van werk en privé zelfs verplicht wat de relationele sfeer betreft, denk maar aan functies bij het Openbaar Ministerie.

Liefde zoeken op het internet

Dan zijn er nog meerdere datingsites of apps. Wat hier in eerste instantie prettig aan is, is dat je mensen zult treffen die net als jou op zoek zijn naar de liefde.
Toch zul je met enkele zaken rekening moeten houden als je gaat internetdaten. Ik zet ze hier voor je op een rijtje.

  • Wissel niet te snel telefoonnummers uit
  • Wees voorzichtig op je eerste date
  • Check hoe recent de foto’s zijn
  • Pas op voor wolven in schaapskleren

Wissel niet te snel telefoonnummers uit
Je kent de persoon met je berichten uitwisselt nog niet. En communiceren kun je prima op de datingsite of app. Daar heb je WhatsApp niet gelijk voor nodig. Je zal niet de eerste zijn die vervelende berichten gaat ontvangen op je privé nummer van die persoon die in eerste instantie zo leuk leek.

Wees voorzichtig op je eerste date
Spreek niet gelijk af bij jou of bij je date thuis, maar in een openbare gelegenheid. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren.

Check hoe recent de foto’s zijn
Heel veel mensen plaatsen foto’s van zichzelf toen ze nog tien jaar jonger waren en twintig kilo lichter. Dat besef je pas nadat je je verbaast afvraagt wie degene is die opeens voor je staat, je vriendelijk groet en zelfs je naam weet terwijl je op je date wacht. Oeps, dat is dus je date…

Pas op voor wolven in schaapskleren

Niet iedereen die zegt op zoek te zijn naar de ware liefde en een langdurige relatie spreekt de waarheid.
Na de lakens te hebben gedeeld hoor je opeens niks meer van die geweldige date en je bent geblokt op WhatsApp.
Pas op dus voor de bedhoppers. Er is niks mis met rustig de tijd nemen om iemand beter te leren kennen.